Valk Machines BV
Machinehandel in gebruikte machines voor de metaalindustrie

Sinds 1988 koopt én verkoopt Valk Machines een grote verscheidenheid van gebruikte metaalbewerkingsmachines. Op deze website proberen we minstens 90% van ons aanbod te tonen met behulp van foto’s, video’s en de meest aansprekende informatie.

  • 30+ jaar ervaring
  • Korte lijnen en persoonlijk contact

2.500 m² Showroom
Alle machines staan opgesteld in Lemmer en kunnen worden bezichtigd. In onze showroom kunt u tevens alle machines testen onder stroom. De levertijden zijn bijzonder kort, doordat wij direct uit voorraad kunnen leveren.

Verkoop van Machines
Onze klanten bevinden zich in Nederland, grotendeels in Europa, maar ook ver daar buiten zijn onze klanten wijd verspreid. Het spreekt voor zich dat wij het transport van machines naar de meeste landen kunnen organiseren.

Inkoop van Machines
Onze inkoop interesse gaat uit naar 1 enkele machine tot aan complete bedrijfsinventarissen en productielijnen. Deze brede interesse binnen de metaalindustrie zorgt er dan ook voor dat wij veel tijd en energie steken om de juiste machine(s) in te kopen. Mocht u machines te koop hebben of weten? Neemt u dan s.v.p. contact met ons op via telefoon of e-mail.

Voorraad van Machines
Op deze website vindt u, verdeeld over diverse categorieën, onze actuele voorraad. Wilt u op de hoogte blijven van onze voorraad? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan 1x per maand een e-mail met onze nieuwste machines.

Wij zijn aangesloten bij:
   - Koninklijke MetaalUnie: grootste ondernemersorganisatie voor het midden-
     en kleinbedrijf (mkb) in de metaal.
   - Friese Exportclub: De oudste exportclub van Nederland voor bedrijven die
     exporteren.

  • 90% van aanbod online
  • ALLE MACHINES IN 1 SHOWROOM EN TESTEN ONDER STROOM
  • Korte levertijd

Bedrijfsimpressie 2020